NOVINKY

arr3Konfigurátor regálůPro přehlednějsí výběr regálů z naší nabídky jsme pro vás připravili vahledávání podle paramtrů... arr3Kompresory AEGNová kategorie "Kompresory". V naší nabídce naleznete kompresory AEG a dalších výrobců.... arr3Svařovací technikaNa našem webu můžete nakupovat svařovací stroje od českého výrobce Kühtreiber, a to včetně... arr3Regály Drumy - nosnost 130kgKovové regály Drumy, které jsou celokovové, mají podle nejnovějších měření stanovenu zvýšenou...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 385 Kč
skladem
naše cena 1 434 Kč
skladem
naše cena 6 456 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 434 Kč
skladem
naše cena 5 589 Kč
skladem
naše cena 19 590 Kč
skladem

Ochrana osobních údajů e-shopu czemag.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas akciové společnosti CZEMAG a.s.se sídlem Oldřichovice 865, Třinec, IČ 25674862, u zapsané v OR Krajského soudu v Ostravě, spisová značka 4433 B, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

jméno a příjmení
emailovou adresu
telefonní číslo
adresu bydliště
adresu doručení

2. Jméno a příjmení, emailová adresa, telefonní číslo, adresa bydliště a adresa doručení budou zpracovány za účelem:

a) zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
b) zařazení do databáze pro zasílání tištěných obchodních sdělení a katalogů nabídek.
c) zřízení a administrace uživatelského účtu.
d) marketingového zpracování vašich nákupních preferencí.
e) personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní.

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

a) zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.

b) zařazení do databáze pro zasílání tištěných obchodních sdělení a katalogů nabídek, pokud tuto dobu neprodloužíte.

c) zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte.

d) marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte.

e) personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a) Poskytovatel softwaru Golemoss.r.o., Zátkovo nábřeží 448/7, 370 01 České Budějovice

b) Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

c) přepravní společnosti PPL, DPD, DHL.

 

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.


6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

 

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

a) vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět,

b) požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

c) vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

d) u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

e) nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

f) požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

g) na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

h) v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.